My story

Even voorstellen

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Sandy, mijn tweede naam is Salome en daarom dus ‘Salome’ Stories. Al van jongs af aan ben ik verknocht aan camera’s en maak ik vlogs, filmpjes en veel foto’s. In 2019 filmde ik mijn eerste bruiloft. Dat ging eigenlijk spontaan. De bruiloft was op een prachtige plek in een bos en het licht viel heel mooi. Het stel had enkel een fotograaf in arm genomen, zonde! Op de bruiloft zelf besloot ik er daarom werk van te maken en videoshots te maken met de camera die ik had meegenomen. De weken na die bruiloft ben ik de beelden gaan bewerken. Het kostte mij toen erg veel tijd, maar ik leerde ook meteen een hoop. Ik merkte dat ik mijzelf helemaal in het creatieve proces en het editen kon verliezen, op een positieve manier. Na de periode van het C-woord kwam er weer een kans voorbij om de bruiloft van een kennis te filmen, en zo is dat balletje of rolletje 😉 via via verder gaan rollen.


Daarnaast ben ik ook fotografie steeds meer gaan oppakken. Ik ben een hele hoop cursussen gaan volgen en eerst veel gaan oefenen op mijn familie en vrienden. Voor mij gaat het bij fotografie en videografie niet alleen om het maken van mooie beelden, maar om het vastleggen van de emoties, de sfeer en de energie van het moment. Foto’s zijn zo kostbaar voor de verwerking van grote gebeurtenissen in je leven en ook om extra van de mooie momenten na te genieten.

 

Het liefst werk ik met natuurlijk licht. Ik ben altijd op zoek naar mooie composities en unieke plekjes. Ik doe er alles aan om te zorgen voor een relaxte en gezellige sfeer en dat de mensen die ik vastleg zich comfortabel voelen voor de camera en uiteraard heel blij zijn met het eindresultaat!